30.9.2017

I Love Me 2017 + Lippujen arvonta!


Tänäkin vuonna järjestetään I Love Me messut Helsingin Messukeskuksessa 20-22.10.2017. Harmikseni en ole itse päässyt käymään kuin kerran näillä messuilla joitakin vuosia sitten ja viime vuonnakin nämä menivät päällekäin matkan kanssa, mutta tänä vuonna pääsen minäkin tänne ja sen lisäksi saan arpoa kaksi lippua teillekin! Joten eiköhän laiteta taas arvontaa käyntiin! ;)

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen vähintään nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi. Voit parantaa mahdollisuuksiasi voittaa lippu seuraamalla blogiani Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin'ssa tai täällä Bloggerissa.

Osallistumisaikaa on 15.10.2017 24.00 saakka ja laitan sähköiset liput voittajille sähköpostiin heti 16.10.2017!

Oletko käynyt joskus I Love Me messuilla, oletko nyt menossa? Mitä olet tykännyt?
9 kommenttia on "I Love Me 2017 + Lippujen arvonta!"
 1. Olis kyllä tosi kiva saada lippu myös tän vuoden messuille, olin viime vuonna messuilla ja oli kyllä kivat messut! ��

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olen käynyt parina vuonna. Aina kaikkea kivaa. :-)

  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Messuilla käyminen on minun ja tytärten jokavuotinen perinne. Terveyspuoli on mielenkiintoinen, mutta kyllä me kosmetiikkapuolella suurimman aikaa vietämme. Messuilta löytyy jokakerta paljon shoppailtavaa:)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 4. Mukana :)! Rakastan messutunnelmaa.
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Messuilla olen jo käynyt useampana vuonna peräkkäin ja tänäkin vuonna olen menossa. :) Mukava virkistys viikonloppu tähän syksyyn. Hyvässä seurassa tälläkin kertaa.
  jenskuojanen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa, seuraan Facebookissa ja Instagramissa.
  Olen käynyt messuilla nyt muutamana peräkkäisenä vuotena, ihanat messut kyllä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa :) Seuraan facebookissa ja instagramissa. Seuraava kerta on neljäs messuilla ja meitä lähteekin isompi porukka yhdessä tällä kertaa :)

  VastaaPoista
 8. Olen parina edellisenä syksynä käynyt messuilla tyttäreni kanssa ja olisi ihana viedä hänet sinne tänäkin vuonna. :) Seuraan blogiasi Bloggerin, Facebookin ja Instagramin kautta.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista